Sunday, July 16, 2006

Det är alla andras fel!




Iran och Syrien får bära skulden för det mänskliga lidandet i Libanon efter Israels massiva militära angrepp. Med svepskäl att anfallet beror på att Hizbollah kidnappat israeliska soldater är det nu julafton för de sionistiska krigshetsarna. Hänsynslösa attacker har inte bara gjorts mot Libanon (observera inte bara hizbollagruppernas huvudsäte i södra Beirut var föremål för attackerna utan landet som helhet; flygplatser, vägar, kraftverk och stora delar av huvudstaden beirut) med många civila offer, bombmattor har också lagts över Gaza.

Attackerna måste ses som en pysventil i spänningarna mellan Israel/USA och Iran, Syrien samt det allt mer förvärrade läget i Gaza. En pysventil som egentligen är en del av en större strategi. Det Iranstödda Hizbollahgrupperna som i sig inte har mycket med den libanesiska staten att göra är nagel i ögat på sionisterna, och målet är nu att en gång för alla eliminera dem;

"It seems like we will go to the end now," säger den Israeliska Ambassadören Daniel Ayalon. "We will not go part way and be held hostage again. We'll have to go for the kill -- Hezbollah neutralization."

Det klingar också väl med Bush egen analys av det egentliga problemet i mellanöstern: Hizbollah och terrorism. Medan Irans president Ahmadinejad gett sitt fullständiga stöd till Syrien spänns bågarna mellan Iran och USA och slaggprodukterna osar starkt i Israel och Libanon. Ju mer det fortsätter att osa desto större trolighet för självmordsbomber och hårt motstånd i Palestina.
Bra jobb!

/Saye

0 Comments:

Post a Comment

<< Home